Asiakaskohtaamistaidot ja hygienia tatuointityössä -seminaari

Lauantaina 22.4.2023 järjestämme seminaarin, jossa käsitellään asiakaskohtaamistaitoja modernissa tatuointiympäristössä, hoidollisia tatuointeja sekä tatuointityöhön liittyviä hygieniakäytäntöjä. Seminaari on avoin kaikille alan ammattilaisille ja harjoittelijoille.

Seminaarin jälkeen rentoudutaan iltaohjelman parissa.

FTAA:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään seminaaria edeltävänä päivänä, perjantaina 21.4. Vuosikokous on avoin kaikille FTAA:n jäsenille. Lisätietoa kokouksesta sekä kokouksen esityslista tulevat esille jäsensivuille: Vuosikokous 2023

Seminaariohjelma

Ovet aukeavat klo 11:30. Luennot ovat suomeksi, mutta tulkkaus englanniksi on mahdollista järjestää tarvittaessa. Tilaisuuden juontaa Piki Rantanen.

Asiakaskohtaamistaidot modernissa tatuointiympäristössä

Luennoitsijana: Javiera Marchant Aedo
Luennon kesto: 2h

Tämän päivän maailmassa kohtaamme monenlaisia asiakkaita, jotka tarvitsevat erilaisia tatuointipalveluja. Turvallisen tilan luominen tatuointiprosessin yhteydessä on asiakkaiden kannalta entistä tärkeämpää. Javiera tulee kertomaan yhdenvertaisuudesta ja turvallisen tilan luomisesta.

Hygienia tatuointityössä

Luennoitsijana: Riina Konola / Impossible Bodyart
Luennon kesto: 2h

Myös aiemmista hygieniaseminaareistamme tutuksi tullut Riina tulee kertomaan entistä laajemmin tatuointityössä edellytettävistä hygieniakäytännöistä. Tälle luennolle osallistuvat FTAA:n jäsenet saavat osallistumisestaan vuoden 2023 hygieniaseminaaritarran jäsenkirjaan.

Hoidolliset tatuoinnit

Luennoitsijana: Riikka Liinamaa / Tattoo Clinic
Luennon kesto: 1h +avointa keskustelua

Perinteisen tatuointitaiteen rinnalla kysyntä kasvaa yhä enenevissä määrin myös kehoa korjaavien ja kosmeettisten tatuointien saralla. Rintasyöpäpotilaat, sukupuolen muutoksen läpikäyneet sekä muut suuria operaatioita kokeneet henkilöt tarvitsevat hoidollisia tatuointeja tunteakseen itsensä ehjäksi ja kauniiksi. Riikka tulee kertomaan, mistä hoidollisissa tatuoinneissa on kysymys.

Iltaohjelma

Iltaohjelma sisältyy seminaarin hintaan. Illan aikana on mahdollisuus verkostoitua ja keskustella päivän aikana käsitellyistä aiheista.

Illan ohjelmassa ovat mukana Bentality, DJ Loasteeze ja XX Bottom.

Original Sokos Hotel Ilves sekä Tampereen Scandic-hotellit tarjoavat alennusta seminaariviikonloppuna majoittuville, lisätietoa hotellitarjouksista saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Seminaarin osallistumismaksu on 150€, FTAA:n jäsenille 50€. Hintaan sisältyy kahvi ja ruokailu. Tilaa on enintään 100 henkilölle, ilmoittautuminen päättyy 7.4.2023.

Ilmoittautuminen on sitova, osallistumismaksua ei palauteta eikä sitä ole mahdollista siirtää seuraaviin FTAA:n tapahtumiin.

Pidätämme oikeuden ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.

Ilmoittautuminen seminaariin ja vuosikokoukseen

Ilmoittautuminen päättyy 7.4.2023

Haluan osallistua
Jäsenyys

Etkö ole vielä FTAA:n jäsen?

Mikäli haluat osallistua tähän seminaariin jäsenhinnalla, kannattaa jäsenhakemus tehdä maaliskuun loppuun mennessä, jotta se ehditään käsittelemään ennen ilmoittautumisen sulkeutumista.

Jäsenyyden ehdot - Liity jäseneksi