Jäsenedut

Kaikki jäsenmaksun suorittaneet FTAA:n jäsenet kannatusjäseniä myöten hyötyvät kaikista jäseneduistamme. Liittyessäsi sinulle luodaan tunnukset FTAA:n jäsensivuille, jonne sisäänkirjautumalla pystyt mm. Lataamaan tarjoamaamme aineistoa käyttöösi ja pystyt pitämään jäsentietosi ajan tasalla. Saat myös vuositarralla varustetun jäsenkirjan sekä sähköisen jäsenkortin.

Halutessasi saat artistitietosi esille jäsenluetteloomme. Artistitietojen päivitys onnistuu jäsensivujen kautta.

FTAA:n jäsenyydestä saat myös seuraavanlaisia etuja:

Mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan

Osallistumalla yhdistyksen kokouksiin pääset vaikuttamaan päätöksentekoon. Kaikilla FTAA:n jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa vuosikokouksen esityslistan sisältöön sekä mahdollisuus ilmaista mielipiteensä käsittelyssä olevista asioista. Varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus ja mahdollisuus päästä yhdistyksen hallitukseen silloin, kun hallituspaikkoja on tarjolla.

Liittymällä työryhmään pääset mukaan mm. Suunnittelemaan ja järjestämään FTAA:n tapahtumia, kuten seminaareja ja pikkujouluja, sekä laatimaan sisältöä kuten artikkeleita FTAA:n kotisivuille.

Tietoa tatuointialalla tapahtuvista asioista ja tatuoinneista

Pyrimme keräämään FTAA:n jäsensivuille mahdollisimman kattavasti tietoa alaa koskevista säädöksistä. Vaikka Suomen Tatuointiartistien Liitto ajaa koko tatuointialan etua, haluamme pitää etenkin yhdistyksen jäsenet ajan tasalla tatuointialaan liittyvissä asioissa ja tiedotamme jäseniämme ajankohtaisista asioista aina, kun se on aiheellista.

Kokoamme jäsensivuille myös tatuoijille suunnattuja artikkeleita tatuointien tekemisestä ja tatuointeihin liittyvistä asioista.

Tatuointityössä tarvittavat dokumenttipohjat

Tatuointiyrittäjältä vaaditaan tänä päivänä monenlaisia dokumentteja, joilla pyritään turvaamaan palvelun turvallisuutta ja asiakkaan oikeuksia. Dokumenttien laatiminen voi olla vaikeaa, työlästä ja aikaa vievää. 

FTAA tarjoaa jäsenilleen kaikki tatuointityössä tarvittavat dokumenttipohjat esitäytettynä, jotta niiden käyttöön otto olisi mahdollisimman vaivatonta; Dokumenttipohjan esimerkkisisältö on helppo muokata oman yrityksen toimintaa vastaavaksi, ja käy nopeammin kuin dokumentin kirjoitus puhtaalta pöydältä.

FTAA:n tarjoamat dokumentit:

  • Tietoa tatuointiprosessista (FI+EN)
  • Asiakastietolomake (FI+EN)
  • Tatuoinnin hoito-ohje (FI+EN)
  • Omavalvontasuunnitelma, esitäytetty (FI+EN)
  • Turvallisuusasiakirja, esitäytetty (FI+EN)
  • GDPR Tietosuojaseloste, esitäytetty (FI+EN)

Jäsenalennus seminaareista ja mahdollisuus verkostoitua

FTAA järjestää vuosittain seminaareja tatuointityöhön liittyvien hygieniakäytäntöjen ja tatuointien tekemisen saralla. Yhdistyksen jäsenet saavat aina huomattavan alennuksen seminaarien osallistumismaksuista.

Yhdistys järjestää kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan myös jäsenten yhteisiä illanistujaisia, kuten vuosittaiset pikkujoulut, edistääkseen verkostoitumista ja yhteishenkeä.

Kumppaneiden tarjoamat jäsenedut

Nämä jäsenedut ovat voimassa kuluvana vuonna:

Booksalon PRO

Book Salon on kotimainen ajanvaraus-, kassa- ja maksuratkaisujen palveluntarjoaja. Book Salon tarjoaa kaikille FTAA:n jäsenille Book Salon PRO:n kuukausimaksut ensimmäiset 12 kuukautta 0€ (norm. 348€), jonka jälkeen kuukausimaksu FTAA:n jäsenille on 24,9€/kk+alv (norm. 29,9€/kk+alv). Kuukausimaksu sisältää kaikki toimipaikan yrittäjät sekä käyttäjät. 

Tarjous ei sisällä määräaikaisuutta ja on irtisanottavissa 1 kuukauden irtisanomisajalla.

Lisätietoa: Booksalonin tarjoamat jäsenedut (artikkeli jäsenille)

Book Salon PRO

Nordic Tattoo Supplies

Nordic Tattoo Supplies on Suomen suurin tatuointi- ja lävistystarvikkeiden jakelija, jonka laajasta valikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset tatuoimiseen, ja paljon muutakin!

FTAA:n jäsenet saavat kalenterivuoden lopulla 25€ arvoisen alennuskoodin Nordic Tattoo Suppliesin verkkokauppaan.

Robinsonin Tatuointimuseo

Koko planeetan tämän hetken suurin kokoelma tatuointiaiheisia esineitä ja taideteoksia on esillä omassa museossaan Leppävirran kirkonkylällä. Tatuoinnit eivät ole vain kivoja kuvia iholla, vaan niihin sisältyy valtava määrä historiaa joka alkaa jo vuosituhansien takaa.

Käy tutustumassa tatuointien värikkääseen historiaan maailman suurimmassa tatuointimuseossa, FTAA:n jäsenet pääsevät sisään ilmaiseksi!

Robinsonin Tatuointimuseo Facebookissa

Lisää jäsenetuja on tulossa

Neuvottelemme jatkuvasti uusia etuja jäsenillemme ja lisäämme niitä tälle sivulle sitä mukaa, kun niitä saadaan sovittua! Uusista jäseneduista tiedotetaan jäseniä myös sähköpostitse.