Book Salonin tarjoamat edut FTAA:n jäsenille

28.8.2023

Book Salon on kotimainen ajanvaraus-, kassa- ja maksuratkaisujen palveluntarjoaja. Saat siis kaikki palvelut saman katon alta, laadukkaalla kotimaisella asiakaspalvelulla maustettuna. 

Book Salonin palvelut on kehitetty helpottamaan nimenomaan yrittäjien arkea: Säästämään työaikaa ja rahaa. Book Salonin palveluita voi käyttää juuri niin kuin omalle toimipaikalle parhaiten sopii (verkkoajanvarausta ei ole pakko ottaa käyttöön). Book Salon ei vaadi laitehankintoja, vaan voit käyttää sitä puhelimella, tabletilla tai läppärillä. Parhaat edut tulevat esiin, kun kaikkien kalenterit ovat nähtävillä samalta näytöltä ja kirjanpidon raportit tulevat kassan kautta yrittäjäkohtaisesti kuukausittain. 

Book Salon kuuntelee asiakkaittensa toiveita ja kehittää järjestelmää asiakkaiden kanssa edelleen. Myös FTAA pääsee mukaan Book Salon -palveluiden jatkokehittämiseen.

FTAA:n neuvottelemat jäsenedut

Book Salon tarjoaa kaikille FTAA:n jäsenille Book Salon PRO:n kuukausimaksut ensimmäiset 12 kuukautta 0€ (norm. 348€), jonka jälkeen kuukausimaksu FTAA:n jäsenille on 24,9€/kk+alv (norm. 29,9€/kk+alv). Kuukausimaksu sisältää kaikki toimipaikan yrittäjät sekä käyttäjät.

Tämän lisäksi ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠jäsenet saavat sopimuksen avauksen -50% alennettuun hintaan. 

Lue jäsensivuiltamme lisää siitä, mitä Book Salon Pro sisältää ja miten saat jäsenedun käyttöösi (vain FTAA:n jäsenille)


Tietoa Book Salonin käytöstä tatuointialalla:

Book Salon tatuoijille: https://pro.booksalon.fi/tatuoinnin-ammattilaisille

Lue kuinka tatuointiyrittäjä käyttää työssään Book Salonia: https://blog.booksalon.fi/tatuointi-ja-lavistystudioparadise